Horizontaal

Eigenschappen:

Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 door Luxaflex® gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.

  • innovaties
  • decoratieve opties
  • exclusieve afwerking en kleuren

Uitvoeringen:

Venetian Blinds

16 mm

Geraffineerd en discreet. Een combinatie van een optimale doorzicht met een uitstekende lichtregeling.

Venetian Blinds

25 mm

Voor een perfecte combinatie tussen een mooie stijl en uitstekende duurzaamheid. Beschikbaar in een uitgebreide reeks kleuren, afwerkingen en texturen en geraffineerde perforaties.

Venetian Blinds

35 mm

Functioneel, betrouwbaar en tijdloos. Ideaal voor middelgrote tot grote ramen. Moeiteloze instelling en richting van het licht in uw kamer door een simpele draai aan de bedieningsstang.

Venetian Blinds

50 mm

Een echte designklassieker. Een vernieuwde look met gracieus afgeronde lamelhoeken, met opties als aangepaste perforaties aan de uiteinden van de lamellen of bij de trekkoorden. Op en top retro.

Venetian Blinds

70 mm

Jaloezieën voor ramen van diverse afmetingen.

Venetian Blinds

Ondulette® jaloezieën

Voeg een opvallend design toe aan uw ramen en kamers. De opvallende ongelijkmatig gevormde lamelranden zorgen voor een unieke uitstraling in gesloten positie en voor een prachtig lichtspel in een open stand. De vormen van de Ondulette® variëren van zachte golven tot strakke geometrische patronen.

Venetian Blinds

Zicht verdubbeld

Deze jaloezieën bieden u het extra zicht en de extra privacy waarnaar u wellicht op zoek was. De jaloezieën sluiten op dezelfde manier als normale 25 mm jaloezieën. Maar wanneer u ze opent, hebt u een MegaView® naar buiten toe doordat het zicht naar buiten toe verdubbeld is.