Plissé en Duette®

Plissé Shades

Frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar® coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé Shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm.

In een oogopslag

  • speciale raamvormen
  • verschillende coatings
  • verduisterend

Vrijhangend

Vrijhangende Plissé Shades bieden een perfect evenwichtig patroon van plooien voor ramen van elke grootte.

 

Dag & Nacht

Met deze unieke twee-in-één variant kunt u twee Duette® of Plissé stoffen combineren in één product. Kies voor twee verschillende kleuren, stoffen of transparanties en creëer eindeloze mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld overdag van prachtig gefilterd daglicht en 's avonds van verduistering.

 

Top Down / Bottom-Up

Plissé Shades kunnen van boven naar beneden, van beneden naar boven of allebei worden bediend. Dat is ideaal voor badkamers of ramen die op straat uitkijken, maar ook perfect voor kantoren waar schittering moet worden voorkomen. Letterlijk het beste van beide werelden — zowel natuurlijk licht als privacy.

 

Draai-kiepramen

Met onze optionele zijgeleiding worden uw Plissé Shades aan het kozijn bevestigd en op hun plaats gehouden. Zo voorkomt u dat er aan de zijranden een lichtspleet ontstaat. Het ranke Plissé-systeem heeft een strak uiterlijk en is dus ideaal voor o.a. draai-kiepramen en schuif- en draaideuren.

Duette® Shades

Duette® Shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette® Shades zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende semi-ondoorschijnende en ondoorschijnende stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.

Uit onafhankelijk onderzoek van Milieu Centraal is gebleken dat u effectief energie kunt besparen met Luxaflex® Duette® Shades.

In een oogopslag

  • Warmtewerend, comfort verhogend en energiebesparend
  • Prachtig evenwichtige plooi
  • Optimale verduistering mogelijk
  • Zéér geschikt voor grote ramen, serres en dakramen

 

Vrijhangend

Vrijhangende Duette® Shades bieden een stabiel en perfect evenwichtig patroon van plooien voor ramen van elke grootte.

 

Dag & Nacht

Met deze unieke twee-in-één variant kunt u twee Duette® of Plissé stoffen combineren in één product. Kies voor twee verschillende kleuren, stoffen of transparanties en creëer eindeloze mogelijkheden. Geniet bijvoorbeeld overdag van prachtig gefilterd daglicht en 's avonds van verduistering.

 

Top Down / Bottom-Up

Met veelzijdige Top Down / Bottom-Up Duette® Shades van Luxaflex® kunt u op allerlei manieren positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of een combinatie van beide. Zo heeft u tegelijker tijd natuurlijk licht én privacy.

 

Draai- en kiepramen

Met de optie voor zijgeleiding worden Duette® Shades op het raamkozijn geplaatst en op de juiste plaats gehouden, waardoor er geen licht wordt doorgelaten aan de randen.

 

Schuine dakramen

Duette® Shades zijn uitermate geschikt voor schuine dakramen en serres.

 

Overige vormen

Duette® Shades zijn geschikt voor vrijwel elk type raam.

 

Revolutionair koordbedieningssysteem

Dankzij de soepel bewegende koorden kunt u de Duette® Shade met uitzonderlijk gemak optrekken en laten zakken en wordt er volledig tegemoetgekomen aan uw comfort- en veiligheidsvereisten.

 

Eenvoudige en veilige bediening

Met het koordloze LiteRise® bedieningssysteem kunt u de shades eenvoudig omhoog en omlaag bewegen naar elke gewenste positie.